Articsóka - étel és gyógynövény
Mire jó az articsóka? A mediterrán konyha népszerű zöldsége, érdemes jobban megbarátkoznunk vele.
Betegségmegelőzés, házi praktikák, gyógyulás!
Mire jó az articsóka? A mediterrán konyha népszerű zöldsége, érdemes jobban megbarátkoznunk vele.
A tobozmirigy az egyik legnagyobb titok, amely el van rejtve előttünk. A titok nem az, hogy a mirigy létezik, a titok a funkciója.
Bohócdoktorok kérik adó 1% felajánlásunkat - adóbevalláskor adó egy százazalékkal segíts Te is
A koronavírust egy denevért fogyasztó ember kapta el elsőként. A félig - meddig nyers rovarok, hüllők fogyasztása különösen veszélyes lehet, hiszen ezek az állatok emberre nézve ismeretlen vírusok és baktériumok melegágyai.
A fejfájás szinte minden ember életében visszatérő jelenség, melyet sokféleképp enyhíthetünk.
Aranyérre, visszértágulatra, fekélyre, ekcémára, égési sérülésre, leégés ellen, fagyási sérülésre, pattanásra, koszmóra, ajaksömörre, szemölcsre is jó a körömvirág krém!
A kivi gyümölcs nagy mennyiségű tápanyagot, ugyanakkor kevés kalóriát tartalmaz.
A lime-ot sokan csak a citrom egzotikus kistestvérének tekintik, amit általában csak koktélokhoz használunk.
Bármennyit költünk is krémekre és egyéb ápolószerekre, nem árt, ha tudjuk, hogy bőrünk szépsége nagy mértékben függ attól is, hogyan táplálkozunk.
Vannak olyan ételek, amelyekről korábban azt gondoltuk, hogy egészségesek, de ma már tudjuk, hogy mégsem: ilyen például a gyümölcsjoghurt vagy a narancslé.
A reggeli étkezést sajnos rendszeresen elhanyagoljuk, csupán valami gyors harapnivaló után nézünk egy pohár tea vagy kávé mellé.
A gyömbér az egyik legnagyszerűbb, legsokoldalúbb gyógyító hatású fűszernövény, mely frissen, szárítva, vagy őrölt formában is fogyasztható.
Szervezetünk megfelelő működéséhez és jó közérzetünkhöz többek között a megfelelő vitaminszint is hozzájárul.