2024.04.25. - Márk

A méregtelenítéshez nem kell más csak megfelelő mennyiségű víz és alvás

A méregtelenítéshez nem kell más csak megfelelő mennyiségű víz és alvás
A méregtelenítéshez nem kell más csak megfelelő mennyiségű víz és alvásA méregtelenítő kúra felesleges - állítják brit szakértők. Ehelyett igyunk este egy pohár vizet és aludjunk nyolc órát. A többit megteszi a szervezetünk. Felesleges a diétázás, a különböző kapszulák szedése és más idő-és pénzrabló foglalatosságok - ezt egy új kutatás mutatta ki, amely a vízivást ajánlja és utána a megfelelő ideig tartó alvást, körülbelül nyolc órát. Ennyi elég ahhoz, hogy a mindennapi ártalmakat kompenzálja a testünk. A belek ugyanis már a legtöbb mérget megakadályozzák abban, hogy bejussanak a szervezetünkbe, a többit pedig a máj elintézi.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kiadott kötet azt állítja, hogy nincsenek méregtelenítő tabletták, nincs méregtelenítő testborítás, nem kell gyógynövény-oldatokat inni, és nincs "detox-diéta" sem, amelyeket a reklámok sugallnak.

Ehelyett inkább spóroljunk. Igyunk vizet és aludjunk. Alan Boobis, az Imperial College London toxikológusa - aki az útmutató egyik szerzője - szerint azért elég ez, mert a szervezet saját méregtelenítő rendszerei rendkívül kifinomultak és sokoldalúak. Erre már csak az evolúció miatt is szükség volt, hiszen környezetünk számtalan veszélyt hordoz, amelyek elhárítására fel kell készülnie a testünknek.