2024.03.29. - Auguszta

Értisztítás természetesen: citrom + foghagyma kúra

Értisztítás természetesen: citrom + foghagyma kúra
Értisztítás természetesen: citrom + foghagyma kúraKözépkorúaknál, elhízottaknál, cukorbetegeknél gyakran előkerül az erek meszesedésének, az erek beszűkülésének problémája. Ez a módszer bátran kipróbálható. Olcsó és rendkívül egészséges. A hatásokról szívesen fogadjuk a visszajelzéseket. Kúra fokhagymával és citrommal: Mészleválás - Szívműtét elmaradhat! Ha az agyi erek, vagy a szívkoszorú erek beszűkültek, vagy elmeszesedtek, igyunk naponta egy kupicányi kivonatot a következő vegyülékből: 30 gerezd fokhagyma, 5 természetes – nem permetezett citrom...
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése: a fokhagymát lehéjazzuk, aprítjuk. A citromot, héjával együtt apróra vágjuk, mixerben összeelegyítjük, és 1 liter vízzel a főzőlapra helyezzük. De csak az első buggyanásig hagyjuk a tűzhelyen! Ezután leszűrjük és üvegbe öntjük, hűvös helyen tároljuk /hűtőszekrény/A napi kupica likőr akár főétkezés előtt, akár főétkezés után fogyasztható.A gyógymód kipróbálói állítják, hogy már 3 heti alkalmazás után érezhető az egész testnek fiatalos regenerálódása.
Meszesedések és ezek mellékhatásai, pl. látásnál, hallásnál csökkennek, és lassan elmúlnak. A háromheti kúra után 8 nap szünetet tartunk., majd megismételjük. Ezután általános eredmény áll be. Ezt az olcsó ártalommentes és gyógyhatású kúrát ajánlatos minden évben megismételni. A fokhagyma kellemetlen szagát senki nem érzi.A fokhagyma és a citrom hatása teljes mértékben érvényesül.A meszesedés miatt szenvedő emberek ismét nyugodtan tudnak aludni. A mész feloldódott. 'Egy asszony esetében a tervezett szívműtét elmaradt, mert a vérzsiradék és a mész lemosódott. A fogazat romlásánál is jól bevált a fokhagyma gyógyhatása.' Mindenesetre a kúra előtt azért kérje ki kezelőorvosa véleményét is!