2024.04.26. - Ervin

Néhány dolog tovább súlyosbíthatja az allergiás tüneteket

Néhány dolog tovább súlyosbíthatja az allergiás tüneteket
Néhány dolog tovább súlyosbíthatja az allergiás tüneteketVan néhány dolog, ami még jobban megkeserítheti az életet allergiaszezon idején. Bizonyos zöldségek, gyümölcsök: Néhány nyers termék felszínén olyan fehérje található, ami nagyon hasonlít a pollenre, ezért a szervezet azt hiszi, hogy pollent nyelünk le. Viszkető torok, száj és köhögés lehet a jelentkező tünet. Kontaktlencsék: Jobban jársz, ha az allergiaszezonban szemüveget hordasz, mert ha a kontaktlencséd alá szorul pollen, akkor az sok szenvedést okozhat. Stressz: Egy friss kutatás szerint akik magas stressz szintnek voltak kitéve, több allergiás rohamot kaptak napi szinten.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Alkohol: Sok allergiás érezhette már, hogy alkohol fogyasztása után, pláne ha az egy jó pohár vörösbor volt, akkor felerősödtek a tünetek. Ez a benne található szulfidok miatt van.

Klór: Nem ajánlott klórozott vizű medencében úszni, sőt már a közelében lenni sem. A klór egy nagyon irritáló gáz , és ha már érezzük a szagát, akkor be is kerül a szervezetünkbe.