2024.04.20. - Tivadar

Kisvirágú füzike - gyógynövény

Kisvirágú füzike - gyógynövény
Kisvirágú füzike - gyógynövényGyűjtése szaktudást igényel, mert van egy hasonmása, a deréce, ami nem gyógynövény, mérgező! A prosztata karbantartója. Ez a gyógynövény a férfiak megmentője lehet, ha időben elkezdik rendszeresen fogyasztani a teáját. Negyven éves korában minden férfinak el kellene kezdeni ezt a teát inni, hetente egy csészével. Későbbi használata attól függ, hogy milyen gyakori az éjszakai vizelési inger. Ha kétszer kell felkelni éjszaka, elég három naponta egy csésze füzike teát inni reggel éhgyomorra. A kettőnél többszöri éjszakai vizelési ingernél már naponta egy csésze teát kell inni belőle.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Rendszeres használatával a prosztata-megnagyobbodás nem válik rosszindulatú daganattá.
Csökkenti az éjszakai vizelések számát, lehetővé téve a nyugodt pihenést. Az ürített vizelet mennyiségét is növeli. Gyulladáscsökkentő hatása miatt hólyaggyulladás, hólyagműködési elégtelenség esetén is kiválóan használható, nőknek is ajánlott ezekre a problémákra. Folyamatosan fogyasztható, hozzászokni nem lehet. Ismert káros mellékhatása nincs.
Elkészítési módja: egy csapott evőkanál füzikét egy porcelán csészébe teszünk, leöntjük 2,5 dl forró vízzel, letakarva állni hagyjuk 15-20 percig. Leszűrés előtt a tea tetején kialakult színes hártyát, melyben sok hasznos hatóanyag van, egy kiskanállal leszedjük és megisszuk, vagy leisszuk a tea tetejéről, és csak ezután szűrjük le az egész teát. Minden esetben reggel éhgyomorra igyuk meg.