2024.07.23. - Lenke

Tobozmirigy a 3-ik szem?!

Tobozmirigy a 3-ik szem?!
Tobozmirigy a 3-ik szem?!A tobozmirigy az egyik legnagyobb titok, amely el van rejtve előttünk. A titok nem az, hogy a mirigy létezik, a titok a funkciója.

Az orvostanhallgatók azt mondják, hogy ez egy kidobott szerv, de nem az.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tobozmirigy, titokzatos 3. szem, bennünk van!

A tobozmirigy a harmadik szemünk, ez az a szerv, amelyen keresztül álmodunk és elképzelünk valamit, és amikor aktiválva van, ez az a szerv, amely összeköt minket a valóság más dimenzióival, h.: lehetővé teszi számunkra, hogy más méretű lényeket lássunk és azon túl asztrális utazásra menjünk (elhagyva fizikai testünket, hogy az éteri testünkkel utazhassunk), hogy pszichikai képességeket fejlesszünk ki, mint a tisztánlátás vagy a telepátia, és az időben való utazás képessége....

Az isteni kapcsolat elérésének temploma mindannyiunkban ott van..... A tobozmirigy számos jelentéssel bír. A katolikus vallás szerint Isten hatalma. A szabadkőművességben ez a Küklopsz látomása. Az egyiptomi hagyományban Hórusz szemének nevezik, sőt a szent geometriában azt találjuk, hogy Hórusz szeme pontosan megfelel az agy összes textúrájának, az ázsiai világban pedig a harmadik szemnek vagy a tisztánlátás és az intuíció központjának.

A beavatási terminológiában úgy ismert, mint a ′′ paradicsom kapuja ′′, és a francia filozófus Descartes is azt javasolta, hogy a tobozmirigy az, ami összeköti vagy tartalmazza a testet a lélekkel.

A lélek ′′ székhelyeként ′′ határozta meg, mert szerinte a tobozmirigy nincs jelen a test mindkét oldalán. Descartes azt hitte (tévesen), hogy ez kizárólag az emberek számára van fenntartva.

A tobozmirigy által termelt melatonin hormon, amelynek hiánya álmatlansághoz és depresszióhoz vezet, bizonyos élelmiszerekben, például a zabban, a kukoricában, a paradicsomban, a burgonyában, a diófélékben, a rizsben és a cseresznyében található.

A sumérok és a babilóniaiak ősi templomaiban volt tobozmirigy-kultusz, sőt a Vatikánban is van egy tobozmirigy- vagy tobozmirigy-szobor, amelyet a pápák is viselnek, és a piramisok falain is vannak hieroglifák.

A tobozmirigy elkülönít egy DMT (dimetiltriptamin) nevű anyagot, más néven a szellem molekulát, amely a szemmozgás gyors fázisában szabadul fel, így amikor álmodunk, ez felelős az álomképek megjelenítéséért.

Ha nincs fény, a tobozmirigy a szerotoninból termel melatonint.

Ez részt vesz az alvás-ébrenlét ciklusok szabályozásában, és az időzóna-szindróma hatásainak ellensúlyozására szolgál. A DMT olyan erős, hogy képes az emberi tudatosságot időutazáson keresztül és a méretek között átvinni.

A halál előtti közvetlen állapotban nagy mennyiségű DMT termelődik, ami a tudat magasabb szintjére való belépést teszi lehetővé.

Misztikus vagy interdimenzionális állapotokat ér el, és a természetben található legerősebb hallucinogén vegyület vagy entheogént is termel. Így minden növény és állat termelhet ilyen anyagokat,(különböző koncentrációban) mélyreható hatással vannak a tudatosságra.

Forrás: Attila K. Jakab