2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Születése után 5 órával sírt fel a csecsemõ

A Nyugat-Indiai Mumbaiból származó Aruna Gaikwad-ot több kórház sem tudta fogadni, szülés miatt, mert nem hittek az asszonynak, miközben fájdalmai voltak, görcsei.

Megvizsgálták, majd hazaküldték, mondván a terhesség bármelyik szakaszában elõfordulnak az ilyen jellegû görcsök, pihenj és ne emeljen nehezet.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az asszony haza is ment, de pár óra múlva újabb kórházat kényszerült felkeresni, ahol már bent is fogták.

Ebben a kórházban viszont úgy gondolták az orvosok, hogy mesterségesen megindítják a szülést, vagy az anyát védik vagy a magzatot, de muszáj megszülnie a csecsemõt. Az orvosok szívverést nem éreztek, a baba úgy tûnt, mintha nem is lélegezne, ezért halottnak nyilvánították és kiadták a csecsemõ holttestét, hogy el tudják temetni.

A család már a temetést szervezte, amikor azt vették észre, hogy a baba lélegzik és levegõért kapkod. Azonnal vissza vitték a kórházba, ahol megállapították másodjára, hogy él, és minden szerve egészségesen mûködik- azaz életképes.

Az orvosok azzal magyarázzák az esetet, hogy az anya a szülés alatt olyan dózisú vérnyomáscsökkentõ adagot kapott, hogy a baba vérnyomása, annyira leesett, hogy fizikailag nem tudták kimutatni sem a szívdobogást, sem a lélegzetvételt, ezért tûnt egy holt testnek a megszületett gyerek. az újszülött intenzív osztályon ápolják, lélegeztetõgépen tartják életben.